
Vores Label Rouge
Gårdkyllinger
i Landes
Er du klar til at gå på opdagelse på en af vores gårde?
Velkommen til Landes!
Webkameraet er midlertidigt utilgængeligt
I mellemtiden kan du se, hvad vores Label Rouge-opdrætter laver!
Karakteristika
af gården
Bernard har opdrættet fritgående Label Rouge-fjerkræ i Landes siden 1979 og er en af de 4 stiftende partnere i et familiedrevet joint venture.
Hans barhalsede kyllinger opdrættes på traditionel vis, hvor de tilbringer dagene fritgående i det fri, midt i skoven. Om natten søger de ly i hytter, der er sat op mellem træerne. De bliver fodret med majs, der er dyrket på gården.


At være Label Rouge-fjerkræavler er meget mere end et job, det er en permanent forpligtelse over for bæredygtigt landbrug og kvalitetsfødevarer. Hver dag tager vi os af vores fjerkræ og opdrætter dem i det fri i nøje overensstemmelse med dyrevelfærd, miljø og de produktionsbetingelser, der er fastsat i Label Rouge-specifikationerne.