Vores Label Rouge
kyllingefarm
i Allier

Er du klar til at se et eksempel på, hvordan vi opdrætter vores fjerkræ?
Velkommen til Allier!

Webkameraet er midlertidigt utilgængeligt

I mellemtiden kan du se, hvad vores Label Rouge-opdrætter laver!

Præsentation af opdrætteren

Adélaide er en passioneret opdrætter.  Hun og hendes mand har kastet sig ud i dette projekt med det formål at tilbyde kvalitetsfjerkræ. I dag har de 3 frilandsområder til Label Rouge fjerkræ, hvor de skiftevis opdrætter perlehøns, kyllinger, kapuner, kyllinger med hvidt kød og kyllinger med gult kød.

Takket være Label Rouge spiser kunderne fjerkræ, som er opdrættet på en måde, som overholder dyrevelfærd og biodiversitet, især på grund af de træbeplantede udendørs områder. Fjerkræet er opdrættet med omhu og bliver omhyggeligt passet af deres opdrættere over længere tid. Efter min mening, er kvalitet, knowhow og friluftsliv de ord, som bedst beskriver Label Rouge.

ADELAIDE, OPDRÆTTER AF Label Rouge FJERKRÆ (03)

Oplev andre opdrættere

  • JEAN-DAVID, OPDRÆTTER AF LABEL ROUGE FRILANDSFJERKRÆ (26)

    Se opdræt
  • ARNAUD, Label Rouge-kyllingeopdrættere i Côte D'OR (21)

    Se opdræt
  • JEAN-LUC, KYLLINGEAVLER MED RØDT MÆRKE I DEN SYDVESTLIGE DEL AF LANDET (40)

    Se opdræt

Se mere